Teradek Wireless

Node 5G Q USB A Modem

MFR# 10-0033-A
Τιμή στο κατάστημα: 952,21€ + ΦΠΑ
Τιμή Web: 914,12€ + ΦΠΑ
  • Επαγγελματικό μόντεμ
  • Τελευταία συχνότητα και δυνατότητα 5G
  • Θύρα USB-A σε 5-pin σύνδεσμο
  • Καθολική συμβατότητα SIM
Μη διαθέσιμο
Κατόπιν Παραγγελίας: 15 Εργάσιμες μέρες

Συμβατό με Prism Mobile (θύρα USB A), Serv Micro, Vidiu X, Link AX και υπολογιστές Windows/Linux.

Ενισχύστε την παραγωγή σας με το ολοκαίνουργιο μόντεμ Node 5G. Το Node 5G υποστηρίζει τις τελευταίες υποσυχνότητες 6GHz που ταιριάζουν με τα παγκόσμια πρότυπα.

Απόδοση
Το Node 5G προσφέρει υψηλότερο επίπεδο απόδοσης. Υποστηρίζει 5G SA (Standalone) και NSA συχνότητες, αυξάνοντας τη συμβατότητα με δίκτυα παγκοσμίως. Με τη συγκέντρωση φορέων και MIMO στο uplink, το Node 5G μπορεί να αυξήσει τη συνδεσιμότητα και την αξιοπιστία σας για υποστηριζόμενους φορείς σε πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Παρέχει μέγιστο 480 Mbps downlink και 480 Mbps uplink, προσφέροντας περισσότερη από αρκετή χωρητικότητα για τις συσκευές Prism και Serv σας.

Συμβατότητα Φορέα
Το Node 5G λειτουργεί με σχεδόν οποιαδήποτε κάρτα SIM και μπορεί να λειτουργήσει σε τις περισσότερες ζώνες δεδομένων 5G/LTE/4G/3G στον κόσμο. Σε συνδυασμό με τα προϊόντα Teradek, το Node 5G μπορεί να προσαρμοστεί για συνεχιζόμενη υποστήριξη φορέα επιτρέποντας προσαρμοσμένο λογισμικό για συγκεκριμένες επιλογές φορέα.
Το Node 5G μπορεί να ενταχθεί σε ιδιωτικά δίκτυα χρησιμοποιώντας τη ζώνη 48 ή 5 όπως Ericsson, Baicells και πολλά άλλα δίκτυα για τη μεταφορά βίντεο μέσω ιδιωτικών κινητών δικτύων.

Το Node 5G είναι εξουσιοδοτημένο να προμηθεύεται με T-mobile και AT&T στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι επίσης εξουσιοδοτημένο με τον εγγενή φορέα Verizon όταν χρησιμοποιείται με δεδομένα Teradek. Η πλήρης πιστοποίηση Verizon έρχεται σύντομα.

 

Έτοιμο για δεδομένα Teradek
Το Node 5G περιέχει μια υποδοχή eSIM που είναι προγραμματισμένη να είναι έτοιμη για δεδομένα Teradek.  Επιτρέποντας συνεχιζόμενη και αυξανόμενη υποστήριξη εγγενών φορέων.

 

GPS
Το Node 5G υποστηρίζει GPS mux’ed στην κεραία του για μελλοντική χρήση με προϊόντα Teradek ή την εφαρμογή τρίτου μέρους σας.

Πολύ ανθεκτικό και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες
Οι παραδοσιακοί USB μόντεμ είναι εύκολα σπασμένοι κατά τη διάρκεια παρατεταμένης χρήσης στο πεδίο. Το Node 5G λύνει το πρόβλημα ανθεκτικότητας με ένα αλουμινένιο περίβλημα, 3 ¼”-20 επιλογές στήριξης και έναν 5-pin κλειδώματος σύνδεσμο για να συνδεθείτε με τη συσκευή Teradek ή τον υπολογιστή σας.

*Ενώ μπορεί να υποστηρίζεται ένας φορέας, μπορεί να απαιτείται ενέργεια από τον τελικό χρήστη για να εξουσιοδοτήσει το μόντεμ.

 

Node 5G-Q Series Global Modem

 

Node 5G-Q Series Global Modem

 

STATUS

Status
New
Availability
Available on order: 15 Business Days
Type of Wireless
3G/4G/5G/LTE Modem

CONNECTIONS

Other Connections
5-Pin

GENERAL FEATURES

Suitable for
Teradek streaming devices

MORE SPECIFICATIONS

Extras
Compatible with Prism Mobile (USB A port), Serv Micro, Vidiu X, Link AX, and Windows/Linux computers.
Construction: Milled Aluminum (Chassis), regulation compliant.
External high-gain antennas.
2 Status LEDs Interface.
Mount
1/4" holes
Power
5-pin Lemo DC input
Power Consumption
Not Specified.
5V Power Input
Country of Origin
USA
Warranty
1 Year

PHYSICAL

Total Dimensions (LxWxH)
9.1 x 5.5 x 2.5 cm
Total Weight
90 gr
  • 1 x Node 5G
  • 1 x 5pin Lemo to USB type A male r/a - 12in Cable
  • 1 x SIM Card Adapter
  • 1 x Teradek Data sim card
  • 1 x Long Antenna
  • 1 x Short Antenna
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα βίντεο.
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αξεσουάρ.