Τηλέφωνο: +30 210 26 23 590
Γλώσσα:
Ελληνικά 
Νόμισμα:
EUR (€)

Εγγύηση & Πολιτική Επιστροφών

Πληροφορίες >> Εγγύηση & Πολιτική Επιστροφών

Menu Προιόντων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Broadcast - Cine - Photo

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΗΧΟΥ

Συστήματα Μοντάζ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΗΧΟΥ

Μικρόφωνα - Boom - Εγγραφείς

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Αγορά μεταχειρισμένου εξοπλισμού

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εκπτώσεις για πακέτα

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΟΚ

-50% ΕΚΠΤΩΣΗ

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Επιλογή βάση Κατασκευαστή

 
 
 

Newsletter


Δώστε παρακάτω τη διεύθυνση του email σας, για να μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

Social

 

Accepted Payment Methods

 

Εγγύηση & Πολιτική Επιστροφών

post-img04

(εγγύηση των προϊόντων μας και η πολιτική επιστροφών)


ΕΓΓΥΗΣΗ

1. Όλα τα προϊόντα μας έχουν από ένα χρόνο μέχρι δέκα χρόνια εγγύησης. Στην ιστοσελίδα μας αναγράφουμε για κάθε προϊόν την περίοδο εγγύησης του κατασκευαστή.

2. Πολλοί κατασκευαστές απαιτούν την δήλωση των προϊόντων που αγοράστηκαν στις επίσημες ιστοσελίδες τους για επέκταση της εγγύησης. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτή η εγγύηση μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 10 χρόνια. Η δήλωση γίνεται με τα στοιχεία του αγοραστή και τον σειριακό κωδικό του προϊόντος. Εάν δεν κάνετε δήλωση των προϊόντων δεν θα έχετε την μέγιστη εγγύηση που ορίζει ο κατασκευαστής.

3. Άν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με κάποιο προϊόν που προμηθευτήκατε απο την εταιρεία μας εντός εγγύησης πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα με την αποστολή ενός e-mail στο warranty@blk.gr. Πρέπει να αναγράφεται μια μικρή περιγραφή του προβλήματος, ο σειριακός αριθμός του προϊόντος και τα στοιχεία σας. Κάποιες εικόνες ή κάποιο βίντεο που να δείχνει το πρόβλημα μπορούν να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στον εντοπισμό του προβλήματος. Η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει άμεσα με τον κατασκευαστή για την άμεση επίλυση του προβλήματος. Ανάλογα με τον κατασκευαστή και το πρόβλημα, μπορεί να γίνει άμεση αντικατάσταση με καινούργιο μηχάνημα ή αντικατάσταση του ελλατωματικού μέρους με καινούργιο.

4. Τα έξοδα αποστολής καλύπτονται απο τον πελάτη.

5. Για τους πελάτες μας και για προϊόντα εντός εγγύησης, μπορούμε να προσφέρουμε αντικατάσταση του προϊόντος με κάποιο παρόμοιο εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, μέχρι το πέρας της επισκευής χωρίς καμία χρέωση. Για τους πελάτες μας προσφέρουμε επίσης δωρεάν αναβαθμίσεις για τις κάμερες και τα προϊόντα που έχουν προμηθευτεί από την εταιρεία μας.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν που έχετε προμηθευτεί από την εταιρεία μας, χωρίς να έχει υποστεί κάποια βλάβη, θα πρέπει να μην έχουν παρέλθει πάνω από 3ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας. Διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω κανόνες:

1. Το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε πρέπει να είναι ολοκαίνουργιο και αχρησιμοποίητο. Σε περίπτωση ηλεκτρονικών συσκευών δεν θα πρέπει να έχουν μπει σε λειτουργία ή χρησιμοποιηθεί καμία φορά. Επίσης, σε περίπτωση γρατζουνιών ή χτυπημάτων δεν δεχόμαστε τον εξοπλισμό προς επιστροφή. Γιαυτό θα πρέπει πρώτα να μας αποστείλετε τον εξοπλισμό προς έλεγχο για να αποφασίσουμε αν είναι δυνατή η επιστροφή του.

2. Το προϊόν πρέπει να βρίσκετε στο κουτί του με όλα τα αξεσουάρ όπως ακριβώς παραλείφθηκε.

3. Σε περίπτωση επιστροφής ενός προϊόντος δεν επιστρέφουμε τα χρήματά σας πίσω. Θα πρέπει με το ίδιο ποσό να προμηθευτείτε ένα άλλο προϊόν ίδιου ποσού από την εταιρεία μας. Δεύτερη επιστροφή στην σειρά δεν είναι αποδεκτή.

4. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

5. Σε Μπαταρίες, Λογισμικά, Η/Υ, κάμερες και σε ειδικές παραγγελίες δεν γίνονται επιστροφές.

6. Προϊόντα που δεν είναι σε στοκ και έχει γίνει παραγγελία ειδικά για εσάς δεν γίνετε να επιστραφούν. Επίσης οι παραγγελίες που έχουν γίνει για προϊόντα που δεν είναι σε στοκ δεν μπορούν να ακυρωθούν ακόμα και σε περίπτωση καθυστέρησης αποστολής από τον προμηθευτή-κατασκευαστή.   

7. Αν δεν έχουμε παραλάβει το προϊόν εντός 3ημερών δεν γίνετε αποδεκτή η επιστροφή.