Τηλέφωνο: +30 210 26 23 590
Γλώσσα:
Ελληνικά 
Νόμισμα:
EUR (€)

Επισκευές

Υπηρεσίες >> Επισκευές

Menu Προιόντων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Broadcast - Cine - Photo

LIVE STREAMING

Λογισμικά - Μίκτες- Κάμερες για Streaming

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΗΧΟΥ

Συστήματα Μοντάζ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΗΧΟΥ

Μικρόφωνα - Boom - Εγγραφείς

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Αγορά μεταχειρισμένου εξοπλισμού

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εκπτώσεις για πακέτα

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΟΚ

-50% ΕΚΠΤΩΣΗ

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Επιλογή βάση Κατασκευαστή

 
 
 

Newsletter


Δώστε παρακάτω τη διεύθυνση του email σας, για να μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

Social

 

Accepted Payment Methods

 

Επισκευές

post-img04

(εσωτερικό 2 - καθημερινά 10.00-17.00)


Στην εταιρεία μας ειδικευόμαστε στην επισκευή κινηματογραφικού, τηλεοπτικού και φωτογραφικού εξοπλισμού, καλύπτοντας τις ανάγκες κινηματογραφιστών, φωτογράφων, παραγωγών και τηλεοπτικών σταθμών. Ο βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε άμεση υποστήριξη μετά την πώληση για όλα τα προϊόντα που προμηθεύουμε.

Επισκευή Επαγγελματικού Εξοπλισμού: Οι ειδικευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την επισκευή μιας μεγάλης ποικιλίας εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων καμερών, φακών, τριπόδων, προβολέων, οθονών, φωτιστικών κτλ. Παρέχουμε εξουσιοδοτημένη επισκευή για τον επαγγελματικό εξοπλισμό JVC, Panasonic, SmallHD, Teradek, TVLogic, DZO, Datavideo, Blackmagic, Sachtler και ND SATCOM στην Ελλάδα.

Εκτός από τις εξουσιοδοτημένες υπηρεσίες, παρέχουμε επίσης υπηρεσίες επισκευής για προϊόντα άλλων γνωστών εταιρειών, όπως Canon, Sony, Tamron, Sigma και άλλες. Οι έμπειροι τεχνικοί μας έχουν πείρα στην αντιμετώπιση μιας μεγάλης ποικιλίας εξοπλισμού και έχουν γνώση των νέων τεχνολογιών. Μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς για αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες επισκευής για τον εξοπλισμό σας, ανεξάρτητα από την εταιρεία.

Εργαλεία Επισκευής: Είμαστε καλά εξοπλισμένοι με υψηλής ποιότητας εργαλεία επισκευής για να εξασφαλίσουμε αποτελεσματικές επισκευές. Οι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν συστήματα Η/Υ με εξουσιοδοτημένο λογισμικό από την Panasonic και την JVC, ειδικά WFMs (waveform monitors) και Vector scopes, οθόνες υψηλής ανάλυσης, Angenieux Lens Projector για την επισκευή φακών, εξειδικευμένες πλακέτες για την ρύθμιση των καμερών και calibration συστήματα για την ρύθμιση των monitors.

Χώροι Επισκευής: Για τη διευκόλυνση απαιτητικών επαγγελματικών επισκευών, διαθέτουμε τέσσερις πάγκους επισκευής για τους τεχνικούς μας, εξασφαλίζοντας βέλτιστες συνθήκες εργασίας. Επιπλέον, έχουμε δύο ειδικά δωμάτια για την επισκευή φακών. Το πρώτο δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με τον Angenieux Lens Projector, ενώ το δεύτερο δωμάτιο λειτουργεί ως απομονωμένο περιβάλλον από τη σκόνη για τη συναρμολόγηση των φακών.

Υποστήριξη Πελατών: Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη στους πελάτες μας, προσφέροντας ένα παρόμοιο προϊόν, εάν είναι διαθέσιμο, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας επισκευής. Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί από την εταιρεία μας και να είναι εντός εγγύησης.

Επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση service@blk.gr. Παρακαλούμε να παρέχετε μια λεπτομερή περιγραφή του προβλήματος και, εάν είναι εφικτό, περιλάβετε φωτογραφίες ή βίντεο που μπορούν να βοηθήσουν στην αξιολόγηση του προβλήματος.

Ελάχιστες Χρεώσεις: Για όλες τις επισκευές εκτός εγγύησης, υπάρχει μια ελάχιστη χρέωση 35 ευρώ + ΦΠΑ, ανεξάρτητα από το αν το πρόβλημα λυθεί. Αυτό το ποσό καλύπτει την αρχική αξιολόγηση και πρέπει να πληρωθεί εκ των προτέρων. Εάν δεν πληρωθεί η ελάχιστη χρέωση, δεν θα είμαστε σε θέση να δεχθούμε τη συσκευή σας για επισκευή. Σημειώστε ότι αυτό το ποσό δεν επιστρέφεται εάν δεν θέλετε να προχωρήσουμε στην επισκευή. Ωστόσο, εάν προχωρήσουμε στην επισκευή, αυτό το ποσό θα αφαιρεθεί από το συνολικό κόστος επισκευής.

Για τις επισκευές που καλύπτονται από εγγύηση, ενδέχεται να υπάρχει κόστος σχετικά με την αποστολή του προϊόντος στον κατασκευαστή για επισκευή. Τα συγκεκριμένα έξοδα αποστολής και χειρισμού καθορίζονται από τον κατασκευαστή, και πάντα τηρούμε τις πολιτικές και τις οδηγίες τους. Ενώ το κόστος αποστολής είναι συνήθως ευθύνη του πελάτη, οποιοδήποτε κόστος επισκευής που προκύπτει από προβλήματα που καλύπτονται από την εγγύηση καλύπτεται από τον κατασκευαστή. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ένα ομαλό και αποτελεσματικό διαδικασία επισκευής εγγυήσεων, ακολουθώντας τους κανόνες και τους κανονισμούς του κατασκευαστή.

Ενημερώσεις Firmware: Προσφέρουμε ενημερώσεις firmware για όλα τα προϊόντα που προμηθεύουμε. Το κόστος για τις ενημερώσεις firmware είναι 35 ευρώ + ΦΠΑ. Εάν το προϊόν αγοραστεί από εμάς, οι ενημερώσεις firmware είναι δωρεάν.

Πληρωμή: Η πληρωμή για τις επισκευές πρέπει να γίνεται εκ των προτέρων. Ο τεχνικός μας θα σας παράσχει μια λεπτομερή εκτίμηση του κόστους, συμπεριλαμβανομένου του κόστους της επισκευής και οποιωνδήποτε αναγκαίων ανταλλακτικών. Η πλήρης πληρωμή πρέπει να γίνει πριν από την έναρξη της επισκευής. Αποδεχόμαστε διάφορες μεθόδους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων πιστωτικών καρτών, μετρητών και τραπεζικών μεταφορών. Τρόποι πληρωμής.

Χρονοδιάγραμμα: Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι απαιτείται αρκετός χρόνος για να αξιολογήσουμε και να επισκευάσουμε πλήρως τη συσκευή σας. Δεν προσφέρουμε υπηρεσίες την ίδια ημέρα και ο ελάχιστος χρόνος αναμονής για αξιολόγηση ή ενημέρωση firmware είναι τρεις ημέρες. Η τελική διάρκεια επισκευής εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, με τυπικούς χρόνους παράδοσης που κυμαίνονται από 15 έως 30 εργάσιμες ημέρες.

Εγγύηση: Όλα τα προϊόντα μας διαθέτουν περίοδο εγγύησης από 6 μήνες έως 10 χρόνια. Παρέχουμε υπηρεσία και υποστήριξη μετά την πώληση για όλα τα προϊόντα μας.

ISO 9001: H εταιρεία μας έχει λάβει την πιστοποίηση ISO σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πρότυπου [ISO 9001]. Η προσήλωσή μας στη διαχείριση ποιότητας έχει αναγνωριστεί από ένα αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο φορέα πιστοποίησης.



Η πιστοποίηση απονεμήθηκε στην εταιρεία μας μετά από μια αυστηρή αξιολόγηση των διαδικασιών, των διαδικασιών και της συμμόρφωσής μας προς τα καθορισμένα πρότυπα ISO. Αυτό το επίτευγμα αποτελεί μια απόδειξη των διαρκών μας προσπαθειών για την εξασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου ποιότητας.

Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας στις υπηρεσίες μας επισκευής και είμαστε αφοσιωμένοι στη διασφάλιση των υψηλότερων προτύπων ποιότητας για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του εξοπλισμού σας.