Τηλέφωνο: +30 210 26 23 590
Γλώσσα:
Ελληνικά 
Νόμισμα:
EUR (€)

Τεχνική Υποστήριξη

Υπηρεσίες >> Τεχνική Υποστήριξη

Menu Προιόντων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Broadcast - Cine - Photo

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΗΧΟΥ

Συστήματα Μοντάζ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΗΧΟΥ

Μικρόφωνα - Boom - Εγγραφείς

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Αγορά μεταχειρισμένου εξοπλισμού

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εκπτώσεις για πακέτα

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΟΚ

-50% ΕΚΠΤΩΣΗ

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Επιλογή βάση Κατασκευαστή

 
 
 

Newsletter


Δώστε παρακάτω τη διεύθυνση του email σας, για να μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

Social

 

Accepted Payment Methods

 

Τεχνική Υποστήριξη

post-img04

(στον 1ο όροφο - εσωτερικό 3 - καθημερινά 10.00-18.00)


Προσφέρουμε άμεση Τεχνική Υποστήριξη μέσω τηλεφώνου ή μέσω του Chat της ιστοσελίδας μας. Η εταιρεία μας έχει ως σκοπό την άμεση τεχνική υποστήριξη σε Επαγγελματίες Εικονολήπτες, Φωτογράφους, Τηλεοπτικούς σταθμούς και Εταιρείες Παραγωγής για όλα τα προϊόντα που προμηθεύει στην αγορά. 
 
Τηλεφωνική Υποστήριξη. Όταν έχετε κάποια ερώτηση για τον τρόπο λειτουργίας κάποιου μηχανήματος  ή άμεση ανάγκη για επίλυση κάποιου προβλήματος τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας για την άμεση επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος.

Υποστήριξη Chat. Όταν οι τηλεφωνικές γραμμές είναι απασχολημένες, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του chat της ιστοσελίδας μας. Έτσι, αν έχετε πρόσβαση σε δίκτυο, μπορούμε να σας λύνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα μέσω του chat στέλνοντας ακόμα και κάποιο φωτογραφικό υλικό ή κάποιο εγχειρίδιο χρήσης σε μορφή PDF.

Υποστήριξη μέσω TeamViewer. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης με την απομακρυσμένη σύνδεση μέσω Teamviewer. Γνωρίζουμε οτι στον χώρο μας είναι αναγκαία η άμεση επίλυση προβλημάτων και με την απομακρυσμένη σύνδεση στον υπολογιστή σας μπορούμε να εντοπίσουμε πολύ πιο γρήγορα το πρόβλημα και να κάνουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

e-mail. Μπορείτε να μας στείλετε ένα e-mail στο support@blk.gr περιγράφοντας το πρόβλημα. Κάποιες φωτογραφίες ή βίντεο που δείχνουν το πρόβλημα μπορούν να βοηθήσουν.