Τηλέφωνο: +30 210 26 23 590
Γλώσσα:
Ελληνικά 
Νόμισμα:
EUR (€)

Τεχνική Υποστήριξη

Υπηρεσίες >> Τεχνική Υποστήριξη

Menu Προιόντων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Broadcast - Cine - Photo

LIVE STREAMING

Λογισμικά - Μίκτες- Κάμερες για Streaming

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΗΧΟΥ

Συστήματα Μοντάζ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΗΧΟΥ

Μικρόφωνα - Boom - Εγγραφείς

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Αγορά μεταχειρισμένου εξοπλισμού

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εκπτώσεις για πακέτα

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΟΚ

-50% ΕΚΠΤΩΣΗ

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Επιλογή βάση Κατασκευαστή

 
 
 

Newsletter


Δώστε παρακάτω τη διεύθυνση του email σας, για να μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

Social

 

Accepted Payment Methods

 

Τεχνική Υποστήριξη

post-img04

(εσωτερικό 3 - καθημερινά 10.00-17.00)


Προσφέρουμε άμεση τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου ή του chat της ιστοσελίδας μας. Η εταιρεία μας έχει ως στόχο να παρέχει άμεση τεχνική υποστήριξη σε επαγγελματίες εικονολήπτες, φωτογράφους, τηλεοπτικούς σταθμούς και εταιρείες παραγωγής για όλα τα προϊόντα που προμηθεύουμε στην αγορά.

Τηλεφωνική υποστήριξη: Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη λειτουργία κάποιου μηχανήματος ή χρειάζεστε άμεση επίλυση κάποιου προβλήματος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας μέσω τηλεφώνου για άμεση βοήθεια.

Υποστήριξη μέσω chat: Εάν οι τηλεφωνικές γραμμές είναι απασχολημένες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του chat στην ιστοσελίδα μας. Έτσι, αν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, ακόμα και μέσω αποστολής φωτογραφικού υλικού ή εγχειριδίου χρήσης σε μορφή PDF.

Υποστήριξη μέσω TeamViewer: Επιπλέον, παρέχουμε τη δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης με το TeamViewer. Αναγνωρίζουμε τη σημασία της άμεσης επίλυσης προβλημάτων, και με την απομακρυσμένη σύνδεση στον υπολογιστή σας μπορούμε να εντοπίσουμε γρήγορα το πρόβλημα και να πραγματοποιήσουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Υποστήριξη μέσω email: Μπορείτε επίσης να μας στείλετε ένα email στη διεύθυνση support@blk.gr, περιγράφοντας το πρόβλημά σας. Η αποστολή φωτογραφιών ή βίντεο που απεικονίζουν το πρόβλημα μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπισή του.

Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας παράσχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη!