Τηλέφωνο: +30 210 26 23 590
Γλώσσα:
Ελληνικά 
Νόμισμα:
EUR (€)

Menu Προιόντων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Broadcast - Cine - Photo

LIVE STREAMING

Λογισμικά - Μίκτες- Κάμερες για Streaming

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΗΧΟΥ

Συστήματα Μοντάζ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΗΧΟΥ

Μικρόφωνα - Boom - Εγγραφείς

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Αγορά μεταχειρισμένου εξοπλισμού

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εκπτώσεις για πακέτα

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΟΚ

-50% ΕΚΠΤΩΣΗ

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Επιλογή βάση Κατασκευαστή

 
 
 

Newsletter


Δώστε παρακάτω τη διεύθυνση του email σας, για να μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

Social

 

Accepted Payment Methods

 

Ιστορικό

post-img04


Η εταιρεία μας, η BLK Οπτικοακουστικά μέσα ΕΠΕ, είναι αφοσιωμένη στον τομέα του Τηλεοπτικού, Επαγγελματικού, Κινηματογραφικού και Φωτογραφικού Εξοπλισμού εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. Ιδρύθηκε το 2002 και έχει την έδρα της στην Αθήνα, σε ένα τετραόροφο ιδιόκτητο κτίριο.

Ο χώρος πωλήσεων και ο εκθεσιακός χώρος μας βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου. Ο χώρος επισκευών βρίσκεται στο υπόγειο, ενώ στο ίδιο επίπεδο λειτουργεί και η μονάδα κατασκευής επαγγελματικών φωτιστικών. Ο πρώτος όροφος του κτιρίου φιλοξενεί το λογιστήριο και τον χώρο σεμιναρίων. Στον δεύτερο όροφο βρίσκεται η αποθήκη, ενώ ο τρίτος όροφος λειτουργεί ως στουντιακός χώρος παρουσιάσεων.

Η εταιρεία μας, η BLK Οπτικοακουστικά μέσα ΕΠΕ, διαθέτει μέλη με μεγάλη εμπειρία στον χώρο και είναι πρόθυμα να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ παράλληλα παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε στην αγορά.

BLK Οπτικοακουστικά μέσα ΕΠΕ
Έκτορος 115 Ίλιον Αθήνα 13122
Πωλήσεις Ηλεκτρονικών Ειδών
ΑΦΜ. 999950651
ΔΟΥ Αγ.Αναργυρων
Τηλ. 210 2623590
Fax. 2102623381


Τηλεοπτικός εξοπλισμός: προμηθεύουμε στουντιακές κάμερες, βίντεο, κονσόλες εικόνας και ήχου, συστήματα αποθήκευσης, καθώς και συστήματα επεξεργασίας εικόνας και ήχου, παραθυριέρες και επαγγελματικό φωτισμό για τηλεοπτικούς σταθμούς και εταιρείες παραγωγών.

Επαγγελματικός εξοπλισμός Εικόνας και ήχου: Προμηθεύουμε επαγγελματικές κάμερες, φακούς, τρίποδα, επαγγελματικά φωτιστικά και άλλα αξεσουάρ καμερών για επαγγελματίες εικονολήπτες.

Κινηματογραφικός Εξοπλισμός: Προμηθεύουμε κινηματογραφικές κάμερες, φακούς, τρίποδα, φωτιστικά, mattebox, steadycam και άλλα αξεσουάρ καμερών για κινηματογραφικές παραγωγές.

Φωτογραφικός Εξοπλισμός: Προμηθεύουμε φωτογραφικές κάμερες, φακούς, φωτιστικά flash, τρίποδα, μονόποδα και άλλα αξεσουάρ για επαγγελματίες φωτογράφους.

ISO 9001: H εταιρεία μας έχει λάβει την πιστοποίηση ISO σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πρότυπου [ISO 9001]. Η προσήλωσή μας στη διαχείριση ποιότητας έχει αναγνωριστεί από ένα αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο φορέα πιστοποίησης.



Η πιστοποίηση απονεμήθηκε στην εταιρεία μας μετά από μια αυστηρή αξιολόγηση των διαδικασιών, των διαδικασιών και της συμμόρφωσής μας προς τα καθορισμένα πρότυπα ISO. Αυτό το επίτευγμα αποτελεί μια απόδειξη των διαρκών μας προσπαθειών για την εξασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου ποιότητας.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την εταιρεία μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή πληροφορίες χρειαστείτε.