Τηλέφωνο: +30 210 26 23 590
Γλώσσα:
Ελληνικά 
Νόμισμα:
EUR (€)

Menu Προιόντων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Broadcast - Cine - Photo

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΗΧΟΥ

Συστήματα Μοντάζ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΗΧΟΥ

Μικρόφωνα - Boom - Εγγραφείς

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Αγορά μεταχειρισμένου εξοπλισμού

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εκπτώσεις για πακέτα

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΟΚ

-50% ΕΚΠΤΩΣΗ

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Επιλογή βάση Κατασκευαστή

 
 
 

Newsletter


Δώστε παρακάτω τη διεύθυνση του email σας, για να μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

Social

 

Accepted Payment Methods

 

Ιστορικό

post-img04

(το ιστορικό και λεπτομέρειες για την εταιρεία μας)

 
Η Εταιρεία μας ειδικεύεται στον τομέα του Τηλεοπτικού, Επαγγελματικού, Κινηματογραφικού και Φωτογραφικού Εξοπλισμού για περισσότερα από 15χρόνια. Ιδρύθηκε το 2000, εδρεύει στην Αθήνα και στεγάζεται σ' ένα 4όροφο ιδιόκτητο κτίριο.

Πωλήσεις & Εκθεσιακός χώρος: Ισόγειο
Επισκευές: Υπόγειο
Κατασκευή Επαγγελματικών Φωτιστικών: Υπόγειο
Λογιστήριο: 1ος όροφος
Χώρος Σεμιναρίων: 1ος όροφος
Αποθήκη: 2ος όροφος
Στουντιακός χώρος Παρουσιάσεων: 3ος όροφος

BLK Οπτικοακουστικά μέσα ΕΠΕ
Πωλήσεις - Ενοικιάσεις - Επισκευές Ηλεκτρονικών ειδών
Έκτορος 115 Ίλιον 13122
ΑΦΜ. 999950651
ΔΟΥ. Αγ.Αναργύρων - Ιλίου
Τηλ. 210 2623590
Φάξ. 210 2623381

Τα μέλη της Εταιρείας μας έχουν μεγάλη εμπειρία στον χώρο και είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο στόχος της εταιρείας μας είναι να πετυχαίνει χαμηλές τιμές στα προϊόντα της αλλά παράλληλα να προσφέρει τεχνική υποστήριξη για όλα τα προϊόντα που προμηθεύει στην αγορά.

Τηλεοπτικός Εξοπλισμός. Προμηθεύουμε Στουντιακές Κάμερες, Βίντεο, Κονσόλες εικόνας και ήχου, Συστήματα αποθήκευσης, Συστήματα επεξεργασίας εικόνας και ήχου, Παραθυριέρες και Επαγγελματικό φωτισμό σε Τηλεοπτικούς Σταθμούς και σε εταιρείες Παραγωγών. 

Επαγγελματικός Εξοπλισμός Βίντεο. Προμηθεύουμε Επαγγελματικές Κάμερες, Φακούς, Τριπόδια, Επαγγελματικά Φωτιστικά και άλλα αξεσουάρ καμερών για Επαγγελματίες Εικονολήπτες.

Κινηματογραφικός Εξοπλισμός. Προμηθεύουμε Κινηματογραφικές Κάμερες, Φακούς, Τριπόδια, Φωτιστικά, Mattebox, Steadycam και άλλα αξεσουάρ Καμερών σε κινηματογραφικές παραγωγές.

Φωτογραφικός Εξοπλισμός. Προμηθεύουμε Φωτογραφικές Κάμερες, Φακούς, Φωτιστικά Flash, Τριπόδια, Μονοπόδια και αξεσουάρ Καμερών για Επαγγελματίες Φωτογράφους.

Συστήματα Επεξεργασίας Εικόνας και Ήχου. Προμηθεύουμε συστήματα Apple και HP με εγκατεστημένα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας και ήχου Final cut Pro, Avid, Premiere και Edius.

Δορυφορικά Συστήματα. Προμηθεύουμε και εγκαθιστούμε δορυφορικά συστήματα ND SATCOM για απευθείας μεταδόσεις.   

Κατασκευή Επαγγελματικών Φωτιστικών. Κατασκευάζουμε τα επαγγελματικά φωτιστικά Redhead Tungsten MZ-LIGHTING και αξεσουάρ φωτιστικών. 
 

*όλα τα προϊόντα μας έχουν 1 έως 5χρόνια εγγύηση – μετά το πέρας της εγγύησης αναλαμβάνουμε την συντήρηση και επισκευή όλων των προϊόντων που προμηθεύουμε στην αγορά.


>>BLK BROCHURE