Τηλέφωνο: +30 210 26 23 590
Γλώσσα:
Ελληνικά 
Νόμισμα:
EUR (€)

Νέα

Νέα

Menu Προιόντων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Broadcast - Cine - Photo

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΗΧΟΥ

Συστήματα Μοντάζ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΗΧΟΥ

Μικρόφωνα - Boom - Εγγραφείς

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Αγορά μεταχειρισμένου εξοπλισμού

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εκπτώσεις για πακέτα

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΟΚ

-50% ΕΚΠΤΩΣΗ

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Επιλογή βάση Κατασκευαστή

 
 
 

Newsletter


Δώστε παρακάτω τη διεύθυνση του email σας, για να μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

Social

 

Accepted Payment Methods

 
Η Εταιρεία Livemedia στην Θεσσαλονίκη προμηθεύτηκε από την εταιρεία μας μίκτες Datavideo SE-650 HD, με εισόδους SDI και HDMI.
...
Read more →
Ο Τηλεοπτικός σταθμός Νέα Τηλεόραση στην Κρήτη προμηθεύτηκε απο την εταιρεία μας επιπλέον κάμερες JVC GY-HM200 και GY-LS300 για την κάλυψη γεγονότων. Αυτή η ...
Read more →
Η Εταιρεία Livemedia στην Θεσσαλονίκη προμηθεύτηκε από την εταιρεία μας κάμερες JVC Professional PTZ KY-PZ100 με NDI. Ιδανικές για Live streaming.  
...
Read more →
Η εταιρεία ενοικιάσεων DK Rentals επιλέγει την BLK για την προμήθεια των καμερών  Blackmagic URSA Mini Pro 4.6K G2, Pocket Cinema 4K και Pocket Cinema 6K.
...
Read more →
Η Arctos Films προμηθεύτηκαν ασύρματους δέκτες βίντεο Teradek Bolt-1000XT-Deluxe-2V και Bolt-Sidekick-XT. Οι δέκτες αυτοί είναι συμβατοί με τα συστήματα Bolt 500, 1000, 3000, XT και LT
...
Read more →
Ο Τηλεοπτικός σταθμός Aigaio TV επιλέγει MZ-Lighting. Τα φωτιστικά LED MZ είναι αλουμινίου με extended CRI 95. Τροφοδοτούνται με AC ή με μπαταρία.
...
Read more →
Η εταιρεία "RentPhotoVideo" επιλέγει την εταιρεία μας BLK για την προμήθεια των μόνιτορ υψηλής ποιότητας SmallHD. 702-Lite και 702-Bright. 
...
Read more →
Ο Τηλεοπτικός σταθμός Creta TV στην Κρήτη προμηθεύτηκε από την εταιρεία μας κάμερες JVC GY-HM250 για την κάλυψη γεγονότων. ι ...
Read more →
Ο σταθμός Aigaio TV προμηθεύτηκε από την BLK τις κάμερες JVC GY-HM250 και GY-LS300 για τα στούντιο του. Η κάμερα GY-LS300 είναι 4K με έξοδο SDI / HDMI και στήριξη φακού MFT.
...
Read more →
Η Cinecrane αγόρασε συσκευές εγγραφής  Atomos Shogun Inferno για εξωτερικές λήψεις. Καταγράφει σε 4K και διαθέτει μία, υψηλής ποιότητας, οθόνη 7 ιντσών και είσοδο SDI / HDMI.
...
Read more →
Page 1 of 11<  1234567891011