Τηλέφωνο: +30 210 26 23 590
Γλώσσα:
Ελληνικά 
Νόμισμα:
EUR (€)

Menu Προιόντων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Broadcast - Cine - Photo

LIVE STREAMING

Λογισμικά - Μίκτες- Κάμερες για Streaming

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΗΧΟΥ

Συστήματα Μοντάζ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΗΧΟΥ

Μικρόφωνα - Boom - Εγγραφείς

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Αγορά μεταχειρισμένου εξοπλισμού

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εκπτώσεις για πακέτα

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΟΚ

-50% ΕΚΠΤΩΣΗ

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Επιλογή βάση Κατασκευαστή

 
 
 

Newsletter


Δώστε παρακάτω τη διεύθυνση του email σας, για να μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

Social

 

Accepted Payment Methods

 

Τρόποι Αποστολής

post-img04


ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ

Για τις αποστολές εντός της Ελλάδας, χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες της Γενικής Ταχυδρομικής με παράδοση μίας εργάσιμης μέρας. Για την Κύπρο χρησιμοποιούμε παράδοση 5 εργάσιμων ημερών. Ωστόσο, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ορισμένες εξαιρετικές περιστάσεις, όπως απομακρυσμένες τοποθεσίες, δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αργίες και σαββατοκύριακα, μπορεί να επηρεάσουν το χρονικό πλαίσιο παράδοσης. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη αυτούς τους παράγοντες.

Τα έξοδα αποστολής διαφέρουν ανάλογα με τον προορισμό αποστολής, το βάρος και τις διαστάσεις του δέματος. Η ιστοσελίδα μας διαθέτει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα που υπολογίζει τα έξοδα αποστολής κατά την ολοκλήρωση μιας online παραγγελίας.

Επιπλέον, προσφέρουμε τη δυνατότητα πληρωμής κατά την παράδοση ως επιλογή για αποστολές εντός της Ελλάδας και Κύπρου, για παραγγελίες με αξία μέχρι 1500€.

Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική της επιλογής σας, παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι αναλαμβάνετε την ευθύνη για οποιεσδήποτε ζημιές μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνεται εξ' ολοκλήρου την επικοινωνία με την μεταφορική για την παραλαβή της παραγγελίας από την εταιρεία μας.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις παραγγελίες σας, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας για βοήθεια.


ΑΤΤΙΚΗ

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι για αποστολές εντός της περιοχής της Αττικής, προσφέρουμε επιπλέον μια βολική επιλογή παράδοσης μέσω της υπηρεσίας Taxi beat, μιας αξιόπιστης υπηρεσίας μεταφοράς. Με αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να αναμένετε να παραλάβετε την παραγγελία σας εντός του μέγιστου χρονικού πλαισίου των 2 ωρών, εξασφαλίζοντας μια άμεση και αποτελεσματική εμπειρία παράδοσης.

Για να διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο τη διαδικασία, η πληρωμή της μεταφοράς θα γίνεται απευθείας από εσάς στον οδηγό του ταξί κατά την άφιξη στην ορισμένη τοποθεσία σας.

Περήφανα προσφέρουμε αυτήν την επιταχυνόμενη υπηρεσία παράδοσης εντός της περιοχής της Αττικής και είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας όσον αφορά την ταχύτητα και την αξιοπιστία.


ΕΥΡΩΠΗ

Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τις υπηρεσίες της DHL Courier για αποστολές εντός της Ευρώπης. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν είτε την κανονική υπηρεσία 5 εργάσιμων ημερών είτε την express υπηρεσία 2 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Σημειώνεται ότι σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως αναταραχές στις καιρικές συνθήκες και αργίες, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε τέτοιες περιπτώσεις.

Οι χρεώσεις αποστολής για τις ευρωπαϊκές αποστολές καθορίζονται βάσει του προορισμού αποστολής και του βάρους και των διαστάσεων του δέματος. Συνεπώς, οι χρεώσεις μπορεί να ποικίλουν αναλόγως. Η ιστοσελίδα μας διαθέτει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα που υπολογίζει τα έξοδα αποστολής κατά την ολοκλήρωση μιας online παραγγελίας.

Σας ενημερώνουμε ότι η πληρωμή κατά την παράδοση δεν είναι διαθέσιμη για αποστολές εντός της Ευρώπης. Παρακαλούμε να διευθετήσετε την πληρωμή πριν από την αποστολή του δέματος.

Αν και κατανοούμε ότι ορισμένοι πελάτες ενδέχεται να προτιμούν να χρησιμοποιήσουν τη δική τους υπηρεσία μεταφοράς, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οποιεσδήποτε ζημιές που προκύψουν κατά τη μεταφορά θα είναι αποκλειστικά ευθύνη του πελάτη σε τέτοιες περιπτώσεις.  Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνεται εξ' ολοκλήρου την επικοινωνία με την μεταφορική για την παραλαβή της παραγγελίας από την εταιρεία μας.


ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ

Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τις υπηρεσίες της DHL Courier για αποστολές εκτός Ευρώπης, 5 εργάσιμων ημερών. Σημειώνεται ότι σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως αναταραχές στις καιρικές συνθήκες και αργίες, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε τέτοιες περιπτώσεις.

Οι χρεώσεις αποστολής για τις αποστολές καθορίζονται βάσει του προορισμού αποστολής και του βάρους και των διαστάσεων του δέματος. Συνεπώς, οι χρεώσεις μπορεί να ποικίλουν αναλόγως. Η ιστοσελίδα μας διαθέτει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα που υπολογίζει τα έξοδα αποστολής κατά την ολοκλήρωση μιας online παραγγελίας.

Σας ενημερώνουμε ότι η πληρωμή κατά την παράδοση δεν είναι διαθέσιμη για αποστολές εντός της Ευρώπης. Παρακαλούμε να διευθετήσετε την πληρωμή πριν από την αποστολή του δέματος.

Αν και κατανοούμε ότι ορισμένοι πελάτες ενδέχεται να προτιμούν να χρησιμοποιήσουν τη δική τους υπηρεσία μεταφοράς, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οποιεσδήποτε ζημιές που προκύψουν κατά τη μεταφορά θα είναι αποκλειστικά ευθύνη του πελάτη σε τέτοιες περιπτώσεις.  Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνεται εξ' ολοκλήρου την επικοινωνία με την μεταφορική για την παραλαβή της παραγγελίας από την εταιρεία μας.


Παρακαλούμε λάβετε υπόψη τις ακόλουθες ενημερώσεις σχετικά με τις πολιτικές αποστολής:

Οι χρεώσεις αποστολής καθορίζονται βάσει των στοιχείων αποστολής που έχετε δηλώσει και όχι των στοιχείων χρέωσης.

Για αποστολές προς την Κύπρο, προσφέρουμε την επιλογή "Αντικαταβολή" ως εναλλακτική μέθοδο πληρωμής για ευκολία στις συναλλαγές. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι αυτή η επιλογή ισχύει μόνο για παραγγελίες με συνολική αξία μέχρι 1,500€.

Μετά την παραλαβή μιας παραγγελίας, σας παρακαλούμε να ελέγξετε προσεκτικά το περιεχόμενο για οποιαδήποτε ενδείξεις ζημιάς. Αν ανιχνεύσετε κατεστραμμένα προϊόντα, είναι σημαντικό να μας ενημερώσετε αμέσως την ίδια ημέρα της παραλαβής και να μας παράσχετε φωτογραφίες. Καθυστερήσεις στην αναφορά ζημιών θεωρούνται απαράδεκτες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Προσφέρουμε αποστολές την ίδια ημέρα για παραγγελίες που έχουν γίνει μέχρι τις 13:00 (τοπική ώρα) καθημερινά. Οι παραγγελίες που υποβάλλονται μετά τις 13:00 θα επεξεργάζονται την επόμενη ημέρα.

Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι οι παραγγελίες δεν μπορούν να ακυρωθούν μετά την πληρωμή, ακόμα και αν υπάρχουν καθυστερήσεις στην παράδοση από τον προμηθευτή/κατασκευαστή ή τον μεταφορέα.