Τηλέφωνο: +30 210 26 23 590
Γλώσσα:
Ελληνικά 
Νόμισμα:
EUR (€)

Επισκευές

Υπηρεσίες >> Επισκευές

Menu Προιόντων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Broadcast - Cine - Photo

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΗΧΟΥ

Συστήματα Μοντάζ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΗΧΟΥ

Μικρόφωνα - Boom - Εγγραφείς

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Αγορά μεταχειρισμένου εξοπλισμού

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εκπτώσεις για πακέτα

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΟΚ

-50% ΕΚΠΤΩΣΗ

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Επιλογή βάση Κατασκευαστή

 
 
 

Newsletter


Δώστε παρακάτω τη διεύθυνση του email σας, για να μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

Social

 

Accepted Payment Methods

 

Επισκευές

post-img04

(στον υπόγειο χώρο της εταιρείας μας - εσωτερικό 4 - καθημερινά 11.00-19.00)


Επισκευάζουμε Επαγγελματικό και Τηλεοπτικό εξοπλισμό για επαγγελματίες Εικονολήπτες, Φωτογράφους, Εταιρείες παραγωγών και Τηλεοπτικούς σταθμούς. Ο Στόχος της εταιρείας μας είναι να προσφέρει άμεση τεχνική υποστήριξη για όλα τα προϊόντα που προμηθεύει στην αγορά.

Επισκευές Επαγγελματικού Εξοπλισμού. Επισκευάζουμε Επαγγελματικές Κάμερες, Βίντεο, Κονσόλες μίξης Εικόνας & Ήχου, Παραθυριέρες, Συστήματα Επεξεργασίας Εικόνας & Ήχου, Monitor και Επαγγελματικά Φωτιστικά για Επαγγελματίες Εικονολήπτες, Φωτογράφους, Εταιρείες Παραγωγής και Τηλεοπτικούς Σταθμούς. Έχουμε το Εξουσιοδοτημένο Service των επαγγελματικών συστημάτων της JVC, PANASONIC, ANGENIEUX και ND SATCOM στην Ελλάδα. Η εταιρία μας έχει πολυετή εμπειρία και στην επισκευή μηχανημάτων των εταιριών SONY, CANON, FUJINON και ARRI.

Εξειδικευμένοι Τεχνικοί. Η εταιρεία  μας διαθέτει εξειδικευμένους τεχνικούς με πτυχία Ηλεκτρονικών-Μηχανικών και με τουλάχιστον 10 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού. Με ειδικά εξειδικευμένα Σεμινάρια απο τις εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα, ενημερώνονται συνεχώς για νέες τεχνολογίες και εργαλεία για την αμεσότερη και αποτελεσματικότερη επίλυση βλαβών.

Εργαλεία Επιδιόρθωσης. Είμαστε Εξοπλισμένοι με επαγγελματικά εργαλεία υψηλής ποιότητας. Διαθέτουμε Συστήματα Η/Υ με εγκατεστημένα ειδικά προγράμματα επιδιόρθωσης και ανεύρεσης βλάβης απο την JVC, Panasonic, Angenieux και ND SATCOM. Επίσης διαθέτουμε Παλμογράφους, Monitor υψηλής Ανάλυσης, Προβολέα επιδιόρθωσης φακών της Angenieux και ειδικές επιπρόσθετες πλακέτες για επιδιόρθωση βίντεο και καμερών.

Χώροι Επισκευών. Χρησιμοποιούμε 4 ειδικούς πάγκους επισκευών με ειδικό φωτισμό και μεγενθυντικούς φακούς για όλες τις επισκευές επαγγελματικού εξοπλισμού. Για τις επισκευές των φακών διαθέτουμε 2 ειδικούς χώρους. Ο ένας, σκοτεινός χώρος, έχει εγκατεστημένο τον προβολέα επιδιόρθωσης φακών της Angenieux. Ο δεύτερος χώρος είναι απομονωμένος για την αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση των φακών χωρίς σκόνη.

Υποστήριξη. Για τους πελάτες μας, μπορούμε να αντικαταστήσουμε το μηχάνημα που έχει υποστεί βλάβη, με κάποιο αντίστοιχο δικό μας εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, χωρίς χρέωση, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης. Αυτό ισχύει μόνο στην περίπτωση που το μηχάνημα προς επισκευή έχει αγοραστεί από την εταιρεία μας και είναι εντός εγγύησης.

e-mail. Μπορείτε να μας στείλετε ένα e-mail στο support@blk.gr περιγράφοντας το πρόβλημα. Κάποιες φωτογραφίες ή βίντεο που δείχνουν το πρόβλημα μπορούν να βοηθήσουν.

Ελάχιστη χρέωση. Η ελάχιστη χρέωση για τον έλεγχο ενός μηχανήματος είναι 25ευρώ +ΦΠΑ. Συνεπώς, με την παράδοση του μηχανήματος σε μας θα πρέπει να πληρώσετε το ποσό αυτό είτε το μηχάνημα τελικά επισκευαστεί είτε όχι. Υπάρχει αυτή η ελάχιστη χρέωση ελέγχου και αν δεν πληρωθεί δεν θα μπορούμε να δεχτούμε το μηχάνημά σας προς έλεγχο και επισκευή. Εάν το μηχάνημα τελικά δεν επισκευαστεί, αυτό το ποσό δεν επιστρέφεται στον πελάτη, ενώ αν επισκευαστεί θα αφαιρεθεί από το συνολικό κόστος επισκευής.

Firmware Updates: Μπορούμε να κάνουμε αναβαθμίσεις με τα τελευταία firmwares όλων των προϊόντων που προμηθεύουμε στην αγορά. Το κόστος των αναβαθμίσεων είναι  25ευρώ +ΦΠΑ.

Πληρωμή επισκευής: Η πληρωμή της επισκευής γίνεται προκαταβολικά. Ο τεχνικός μας θα σας ενημερώσει για το κόστος επισκευής (εργασίας + ανταλλακτικών) αλλά και για τον χρόνο παράδοσης και όταν γίνει η πληρωμή του 100% του κόστους επισκευής τότε θα προχωρήσει στην παραγγελία των ανταλλακτικών και στην τελική επισκευή του εξοπλισμού. Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες, μετρητά και κατάθεση σε λογαριασμό μας.

Χρόνος επισκευής-αναβάθμισης: Πρέπει να γίνετε παράδοση του μηχανήματος στην εταιρεία μας και ο ελάχιστος χρόνος αναμονής είναι 3 ημέρες. Το ίδιο ισχύει και για την αναβάθμιση firmware των μηχανημάτων. Δεν είναι δυνατές οι άμεσες και επιτόπου επισκευές-αναβαθμίσεις. Εφόσον γίνει ο έλεγχος τότε ο χρόνος επισκευής θα εξαρτηθεί από τον χρόνο παράδοσης των ανταλλακτικών που κυμαίνεται από 10 μέχρι 20εργάσιμες μέρες.   

*όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται απο 1 έως 5 χρόνια εγγύησης - μετά την λήξη της εγγύησης η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή σε περίπτωση βλάβης.