Τηλέφωνο: +30 210 26 23 590
Γλώσσα:
Ελληνικά 
Νόμισμα:
EUR (€)

Αντιγραφές

Υπηρεσίες >> Αντιγραφές

Menu Προιόντων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Broadcast - Cine - Photo

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΗΧΟΥ

Συστήματα Μοντάζ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΗΧΟΥ

Μικρόφωνα - Boom - Εγγραφείς

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Αγορά μεταχειρισμένου εξοπλισμού

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εκπτώσεις για πακέτα

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΟΚ

-50% ΕΚΠΤΩΣΗ

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Επιλογή βάση Κατασκευαστή

 
 
 

Newsletter


Δώστε παρακάτω τη διεύθυνση του email σας, για να μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

Social

 

Accepted Payment Methods

 

Αντιγραφές

post-img04

(στον υπόγειο χώρο της εταιρείας μας - εσωτερικό 3 - καθημερινά 10.00-18.00)

 
Η Εταιρεία μας κάνει επαγγελματικές αντιγραφές και ανάκτηση οπτικοακουστικού υλικού. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο Επαγγελματικό εξοπλισμό (Βίντεο, Monitors, Σύστημα Επεξεργασίας Εικόνας και Ήχου) για να κάνουμε αντιγραφές σε διαφορετικά μέσα εγγραφής και σε διαφορετικού τύπου αρχεία.

Αντιγραφή σε διαφορετικά μέσα εγγραφής. Διαθέτουμε όλα τα είδη Επαγγελματικών Βίντεο για την πραγματοποίηση των αντιγραφών: Sony Digital Beta, Beta SP, DVCPRO, DVCPRO50, DVCPRO-HD, Mini DV, DV, HDV & P2 Βίντεο για κάθε είδος αντιγραφής. 

Μετατροπή ενός τύπου αρχείου σε άλλο. Μπορούμε να κάνουμε μετατροπή ενός αρχείου HD σε SD και το αντίστροφο με ειδικούς ψηφιακούς μετατροπείς ή συστήματος επεξεργασίας εικόνας και ήχου. Επίσης μπορούμε να μετατρέψουμε αρχεία MPEG2 ή MXF σε MPEG4 ή H264 και το αντίστροφο. 

Αντιγραφές απο τον Η/Υ σε ένα μέσο εγγραφής και το αντίστροφο. Διαθέτουμε ένα Apple σύστημα επεξεργασίας εικόνας και ήχου με το πρόγραμμα Final Cut Pro και όλα τα απαραίτητα Readers (P2, SxS, CF, SD, SD-HC). Έτσι μπορούμε να μεταγράψουμε ένα ψηφιακό αρχείο σε έναν τύπο κασσέτας ή σε άλλο οπτικοακουστικό μέσο.

Ανακτήσεις. Η Ανάκτηση αρχείων είναι πολύ σημαντική στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ανάκτηση απο  HDDs, SSDs, P2, SxS, CF, SD & SD-HC κάρτες χρησιμοποιώντας τα τελευταία προγράμματα ανάκτησης  και τα κατάλληλα εργαλεία.  Τα μέσα εγγραφής δεν πρέπει να έχουν ξαναγραφτεί. Η ανάκτηση δεν είναι πάντα επιτυχής.
 
*μπορούμε να σας προμηθεύσουμε και με τα απαραίτητα οπτικοακουστικά μέσα όπως κάρτες και κασσέτες για τις αντιγραφές.