Τηλέφωνο: +30 210 26 23 590
Γλώσσα:
Ελληνικά 
Νόμισμα:
EUR (€)

Εγκαταστάσεις

Υπηρεσίες >> Εγκαταστάσεις

Menu Προιόντων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Broadcast - Cine - Photo

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΗΧΟΥ

Συστήματα Μοντάζ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΗΧΟΥ

Μικρόφωνα - Boom - Εγγραφείς

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Αγορά μεταχειρισμένου εξοπλισμού

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εκπτώσεις για πακέτα

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΟΚ

-50% ΕΚΠΤΩΣΗ

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Επιλογή βάση Κατασκευαστή

 
 
 

Newsletter


Δώστε παρακάτω τη διεύθυνση του email σας, για να μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

Social

 

Accepted Payment Methods

 

Εγκαταστάσεις

post-img04

(στον εξωτερικό χώρο της εταιρείας μας - εσωτερικό 3 - καθημερινά 10.00-18.00)


Η εταιρεία μας εγκαταστεί Επαγγελματικό και Τηλεοπτικό Εξοπλισμό σε στούντιο ή OB-VAN για Τηλεοπτικούς Σταθμούς και εταιρείες Παραγωγής. Η Εγκατάσταση περιλαμβάνει την σχεδίαση, την προμήθεια του επαγγελματικού εξοπλισμού, την καλωδίωση  και συχνά την τοποθέτησή τους σε ειδικά Rack. Η επίδειξη και η υποστήριξη μετά την αγορά είναι απαραίτητα κομμάτια κάθε εγκατάστασής μας.

Εγκαταστάσεις Στούντιο. Η Εγκατάσταση Τηλεοπτικών Στούντιο περιλαμβάνει την Μελέτη, την προμήθεια Επαγγελματικού Εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, την καλωδίωση και την τελική εγκατάσταση σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας. Μπορούμε να προμηθεύσουμε Στουντιακές Κάμερες, Κονσόλες μίξης εικόνας και ήχου, Παραθυριέρες, AutoCue, Επαγγελματικό Φωτισμό και Green Box συστήματα.

Εγκαταστάσεις Control Room. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε Control Room για Τηλεοπτικούς σταθμούς. Προμηθεύουμε και εγκαθιστούμε Κονσόλες Μίξης εικόνας και ήχου, Playout Servers, Συστήματα Αποθήκευσης μεγάλης χωρητικότητας, Υβριδικά, Παραθυριέρες και Επαγγελματικά Monitor.

Εγκαταστάσεις OB-VAN. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε OB-VANs με επαγγελματικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Μπορούμε να κάνουμε την εγκατάσταση σε VAN της επιλογής σας ή να σας προμηθεύσουμε ένα ολοκληρωμένο OB-VAN έτοιμο προς χρήση. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει και πάλι την μελέτη και την εγκατάσταση επαγγελματικού εξοπλισμού ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας. Εγκαθιστούμε Κονσόλες μίξης και ήχου, Παραθυριέρες, Τιτλέζες, Slow Motion Servers σε ειδικά Rack και πάγκους για την εύρυθμη και άνετη λειτουργία όλων των μηχανημάτων εντός του χώρου του VAN.

Εγκαταστάσεις Uplink. Εγκαθιστούμε δορυφορικά συστήματα της Εταιρείας ND SATCOM. Προμηθεύουμε και εγκαθιστούμε Δορυφορικές Κεραίες, Ενισχυτές, Encoders και Decoders HD ή SD. Μπορούμε να κάνουμε την εγκατάσταση σε VAN της επιλογής σας ή να σας προμηθεύσουμε ένα ολοκληρωμένο Uplink έτοιμο προς χρήση. Το σύστημα αυτό μπορεί να έχει και OB-VAN δυνατότητες με την επιπλέον εγκατάσταση κονσόλας μίξης εικόνας και ήχου και την προμήθεια καμερών.

Εγκατάσταση Συστημάτων Επεξεργασίας Εικόνας και Ήχου. Η Επεξεργασία Εικόνας και Ήχου απαιτεί πλέον επαγγελματικά συστήματα Η/Υ που να λειτουργούν απρόσκοπτα και με μεγάλη ταχύτητα.  Η εταιρεία μας λοιπόν προμηθεύει στην αγορά συστήματα Apple & HP με προγράμματα Final Cut, Edius, Premiere ή Avid. Επιπλέον μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που περιέχουν Preview Monitors, Κάρτες Βίντεο, Συστήματα αποθήκευσης μεγάλης χωρητικότητας, Ηχεία και Κάρτες ήχου.