Τηλέφωνο: +30 210 26 23 590
Γλώσσα:
Ελληνικά 
Νόμισμα:
EUR (€)

Ενοικιάσεις

Ενοικιάσεις

Menu Προιόντων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Broadcast - Cine - Photo

LIVE STREAMING

Λογισμικά - Μίκτες- Κάμερες για Streaming

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΗΧΟΥ

Συστήματα Μοντάζ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΗΧΟΥ

Μικρόφωνα - Boom - Εγγραφείς

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Αγορά μεταχειρισμένου εξοπλισμού

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εκπτώσεις για πακέτα

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΟΚ

-50% ΕΚΠΤΩΣΗ

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Επιλογή βάση Κατασκευαστή

 
 
 

Newsletter


Δώστε παρακάτω τη διεύθυνση του email σας, για να μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

Social

 

Accepted Payment Methods

 

Όροι και κανόνες Eνοικίασης

post-img04

(Διαβάστε προσεκτικά πριν την ενοικίαση)


1. Πριν την ενοικίαση πρέπει να ελέγξετε τον εξοπλισμό.   Ο πελάτης πρέπει να κάνει πλήρη έλεγχο του εξοπλισμού που θα ενοικιάσει και να είναι σίγουρος ότι όλα λειτουργούν σωστά. Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει κατά την διάρκεια της ενοικίασης. Η BLK Οπτικοακουστικά μέσα ΕΠΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την διάρκεια γυρίσματος ή κάποιας τηλεοπτικής κάλυψης.

2. Τυχόν ζημιές ή τεχνικά προβήματα καλύπτονται από τον πελάτη. Πάντα ελέγχουμε μπροστά στον πελάτη τον εξοπλισμό που παραλαμβάνουμε από ενοικίαση για τυχόν βλάβες (γρατζουνιές, σπασίματα, ηλεκτρονικά προβλήματα κ.τ.λ). Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για οποιεσδήποτε ζημιές ή βλάβες υπάρχουν στα μηχανήματα που επιστρέφει. Εάν η ζημιά-βλάβη γίνετε να επιδιορθωθεί τότε υπολογίζουμε το κόστος επισκευής και ενημερώνουμε τον πελάτη. Σε αντίθετη περίπτωση ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να πληρώσει το 80% της αξίας του εξοπλισμού αν ήταν καινούργιος. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση απώλειας του εξοπλισμού. Η πληρωμή από τον πελάτη, για όλες τις περιπτώσεις, πρέπει να γίνετε επιτόπου με την παράδοση του ενοικιαζόμενου εξοπλισμού. 

Σε περίπτωση ενοικίασης φωτιστικών, εάν κάποια λάμπα καεί κατά την διάρκεια γυρισμάτων, τότε ο πελάτης οφείλει να πληρώσει το κόστος της όταν επιστρέψει τον εξοπλισμό στην εταιρεία μας.

Όλα τα προϊόντα μας έχουν το Logo της BLK, έναν BLK κωδικό και τον σειριακό κωδικό του προϊόντος. Δεν επιτρέπεται να βγάζετε αυτά τα χαρτιά από τα προϊόντα μας για οποιονδήποτε λόγο.

Σε περίπτωση βλάβης δεν επιτρέπεται να ανοίγεται τα προϊόντα και να προσπαθείτε να τα επισκευάσετε. Σε περίπτωση που παραλάβουμε ανοικτό προϊόν τότε θα πρέπει να πληρώσετε το 80% του κόστους του προϊόντος αν ήταν καινούργιος.

3. Χρεώσεις. Η μία μέρα χρέωσης δεν περιλαμβάνει την ημέρα παραλαβής και παράδοσης. Αν λοιπόν θέλετε να ενοικίασετε έναν εξοπλισμό την Τετάρτη αλλά θέλετε να τον παραλάβετε Τρίτη και να τον επιστρέψετε Πέμπτη θα χρεωθείτε για μία μέρα. Όμως η παραλαβή θα πρέπει να γίνει Τρίτη 15.00-17.30 και η επιστροφή 11.00-15.00. Εάν η επιστροφή γίνει μετά της 15.00 θα υπάρξει έξτρα χρέωση μιας μέρας.

4. Πληρωμή. Η πληρωμή για την ενοικίαση θα γίνετε προκαταβολικά. Οι τρόποι πληρωμής είναι μετρητοίς, πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε λογαριασμό. Δείτε στην αρχική σελίδα στο κάτω μέρος τους "τρόπους πληρωμής". Πιστώσεις δεν είναι δεκτές. Σε περίπτωση μη καταβολής του 100% του ποσού δεν θα γίνετε παράδοση του εξοπλισμού και θα ακυρώνετε η ενοικίαση.

Εάν θέλετε να δεσμεύσετε έναν εξοπλισμό προς ενοικίαση για κάποιες συγκεκριμένες ημερομηνίες τότε θα πρέπει να πληρώσετε το 30% του κόστους ενοικίασης προκαταβολικά και το υπόλοιπο 70% πρέπει να έχει αποπληρωθεί πριν την παράδοση του εξοπλισμού από εμάς. Εάν ακυρώσετε την ενοικίαση το 30% της προκαταβολής παρακρατείτε και δεν επιστρέφετε. Εάν δεν γίνει η κατάθεση του 30% τότε ο εξοπλισμός δεν δεσμεύεται και κάποιος άλλος πελάτης μπορεί να τον δεσμεύσει.

5. Τι χρειαζόμαστε από εσάς.
Οι νέοι πελάτες πρέπει να έχουν μαζί τους:
α. Mια αστυνομική ταυτότητα.
β. Μια σφραγίδα της εταιρείας τους (αν θέλουν να κοπεί τιμολόγιο).
γ. Μια πιστωτική κάρτα στην οποία θα γίνει χρέωση ενός μόνο ευρώ για την ασφάλεια του εξοπλισμού μας. Εάν ο πελάτης δεν έχει πιστωτική κάρτα τότε θα πρέπει να προσκομίσει έναν λογαριασμό στο όνομά του (Λογαριασμό ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ κτλ).

Επίσης οι πελάτες πρέπει:
δ. Να υπογράψουν ολογράφως και να σφραγίσουν το τιμολόγιο ή την απόδειξη ενοικίασης.
ε. Να υπογράψουν και να σφραγίσουν το συμφωνητικό ενοικίασης με τους κανόνες και όρους ενοικίασης της εταιρείας μας. 

στ. Να δώσουν τα πλήρη στοιχεία τους (διεύθυνση, τηλέφωνα κτλ.)

►Οι κάμερες προς ενοικίαση περιέχουν μια βαλίτσα, μια μπαταρία, μια κάρτα 32GB και φορτιστή ή τροφοδοτικό αν οι μπαταρίες φορτίζουν πάνω στην κάμερα. Περισσότερες μπαταρίες ή κάρτες χρεώνονται επιπλέον.

6. Ώρες λειτουργίας. Το τμήμα ενοικιάσεων είναι ανοικτό Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-17.30. Εκτός αυτού του ωραρίου δεν μπορείτε να εξυπηρετηθείτε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 2623590 εσωτερικό 3. Το email μας είναι rentals@blk.gr  


>>Κανόνες Ενοικίασης
>>Rental Brochure