Τηλέφωνο: +30 210 26 23 590
Γλώσσα:
Ελληνικά 
Νόμισμα:
EUR (€)

Αντιγραφές

Υπηρεσίες >> Αντιγραφές

Menu Προιόντων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Broadcast - Cine - Photo

LIVE STREAMING

Λογισμικά - Μίκτες- Κάμερες για Streaming

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΗΧΟΥ

Συστήματα Μοντάζ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΗΧΟΥ

Μικρόφωνα - Boom - Εγγραφείς

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Αγορά μεταχειρισμένου εξοπλισμού

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εκπτώσεις για πακέτα

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΟΚ

-50% ΕΚΠΤΩΣΗ

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Επιλογή βάση Κατασκευαστή

 
 
 

Newsletter


Δώστε παρακάτω τη διεύθυνση του email σας, για να μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

Social

 

Accepted Payment Methods

 

Αντιγραφές - Ανακτήσεις Αρχείων

post-img04

(εσωτερικό 2 - καθημερινά 10.00-17.00)


Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών αντιγραφής και ανάκτησης οπτικοακουστικού υλικού. Διαθέτουμε έναν πλήρη επαγγελματικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων βιντεοκασετών, monitor, συστήματος επεξεργασίας εικόνας και ήχου, που μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε αντιγραφές σε διάφορα μέσα εγγραφής και σε διάφορους τύπους αρχείων.

Προσφέρουμε αντιγραφή σε διάφορα επαγγελματικά μέσα εγγραφής, καλύπτοντας τις ανάγκες σας, όπως Sony Digital Beta, Beta SP, DVCPRO, DVCPRO50, DVCPRO-HD, Mini DV, DV, HDV & P2. Με τη χρήση εξειδικευμένων ψηφιακών μετατροπέων ή συστημάτων επεξεργασίας εικόνας και ήχου, είμαστε σε θέση να μετατρέψουμε αρχεία 4Κ/HD σε SD και αντίστροφα, καθώς και να μετατρέψουμε αρχεία MPEG2 ή MXF σε MPEG4 ή H264 και αντίστροφα.

Επιπλέον, προσφέρουμε υπηρεσίες αντιγραφής από υπολογιστή σε μέσο εγγραφής και αντίστροφα. Διαθέτουμε σύστημα επεξεργασίας εικόνας και ήχου και όλα τα απαραίτητα readers (P2, SxS, CF, SD, SD-HC), επιτρέποντάς μας να μεταφέρουμε ψηφιακά αρχεία σε κασέτες ή άλλα οπτικοακουστικά μέσα.

Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες ανάκτησης αρχείων, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική στον επαγγελματικό χώρο. Μπορούμε να ανακτήσουμε δεδομένα από σκληρούς δίσκους (HDDs), συσκευές αποθήκευσης SSDs, κάρτες P2, SxS, CF, SD & SD-HC, χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα προγράμματα ανάκτησης και τα κατάλληλα εργαλεία. Σημειώνουμε ότι τα μέσα εγγραφής δεν πρέπει να έχουν ξαναγραφεί και ότι η ανάκτηση δεν είναι πάντα εφικτή.

Επιπλέον, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε τα απαραίτητα οπτικοακουστικά μέσα, όπως κάρτες και κασέτες, για τις αντιγραφές σας.