Τηλέφωνο: +30 210 26 23 590
Γλώσσα:
Ελληνικά 
Νόμισμα:
EUR (€)

Εγκαταστάσεις

Υπηρεσίες >> Εγκαταστάσεις

Menu Προιόντων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Broadcast - Cine - Photo

LIVE STREAMING

Λογισμικά - Μίκτες- Κάμερες για Streaming

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΗΧΟΥ

Συστήματα Μοντάζ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΗΧΟΥ

Μικρόφωνα - Boom - Εγγραφείς

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Αγορά μεταχειρισμένου εξοπλισμού

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Εκπτώσεις για πακέτα

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΟΚ

-50% ΕΚΠΤΩΣΗ

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

Επιλογή βάση Κατασκευαστή

 
 
 

Newsletter


Δώστε παρακάτω τη διεύθυνση του email σας, για να μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

Social

 

Accepted Payment Methods

 

Εγκαταστάσεις

post-img04

(εσωτερικό 3 - καθημερινά 10.00-17.00)


Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην εγκατάσταση Επαγγελματικού και Τηλεοπτικού Εξοπλισμού σε στούντιο ή OB-VAN για Τηλεοπτικούς Σταθμούς και εταιρείες Παραγωγής. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει μια σειρά από υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της σχεδίασης, της προμήθειας εξοπλισμού, της καλωδίωσης και της τοποθέτησής τους σε ειδικά Rack. Επιπλέον, παρέχουμε επίδειξη και υποστήριξη μετά την αγορά, καθώς αυτά αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια κάθε εγκατάστασής μας.

Εγκατάσταση Studio.  Η Εγκατάσταση Studio περιλαμβάνει την μελέτη, την προμήθεια τελευταίας τεχνολογίας επαγγελματικού εξοπλισμού, την καλωδίωση και την τελική εγκατάσταση σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας. Μπορούμε να προμηθεύσουμε στουντιακές κάμερες, κονσόλες μίξης εικόνας και ήχου, παραθυριέρες, AutoCue, επαγγελματικό φωτισμό και συστήματα Green Box.

Εγκατάσταση Control Room. Mπορούμε να εγκαταστήσουμε Control Room για τηλεοπτικούς σταθμούς και εταιρείες παραγωγής. Προμηθευόμαστε και εγκαθιστούμε κονσόλες μίξης εικόνας και ήχου, playout servers, συστήματα αποθήκευσης μεγάλης χωρητικότητας, εγγραφείς, υβριδικά τηλεφώνου, παραθυριέρες και επαγγελματικά monitors.

Εγκατάσταση OB-VAN. Mπορούμε να εγκαταστήσουμε OB-VANs με επαγγελματικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε τον εξοπλισμό σε VAN της επιλογής σας ή να σας προμηθεύσουμε ένα έτοιμο προς χρήση OB-VAN. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει τη μελέτη και την εγκατάσταση επαγγελματικού εξοπλισμού ανάλογα με τις ανάγκες σας. Προμηθεύουμε και Εγκαθιστούμε κάμερες, κονσόλες μίξης και ήχου, παραθυριέρες, τιτλέζες, slow motion servers σε ειδικά Rack και πάγκους για την εύρυθμη και άνετη λειτουργία όλων των μηχανημάτων μέσα στο VAN.

Εγκατάσταση Uplink. Εγκαθιστούμε δορυφορικά συστήματα της εταιρείας ND SATCOM. Παρέχουμε δορυφορικές κεραίες, ενισχυτές, encoders και decoders HD ή 4Κ. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε το δορυφορικό σύστημα σε οχήματα παντός τύπου. 

ISO 9001: H εταιρεία μας έχει λάβει την πιστοποίηση ISO σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πρότυπου [ISO 9001]. Η προσήλωσή μας στη διαχείριση ποιότητας έχει αναγνωριστεί από ένα αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο φορέα πιστοποίησης.



Η πιστοποίηση απονεμήθηκε στην εταιρεία μας μετά από μια αυστηρή αξιολόγηση των διαδικασιών, των διαδικασιών και της συμμόρφωσής μας προς τα καθορισμένα πρότυπα ISO. Αυτό το επίτευγμα αποτελεί μια απόδειξη των διαρκών μας προσπαθειών για την εξασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου ποιότητας.

Είμαστε περήφανοι για την εξειδίκευσή μας στην εγκατάσταση επαγγελματικού εξοπλισμού και δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Αναμένουμε με χαρά τη συνεργασία μας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε.